På mange norske gutterom, og i mennenes kjellerstuer for den del, er det få ting, som slår gleden av å spille et fotballspill på Playstation, eller med venner på nettet. Mange gambler kanskje også litt, spiller på oddsen når favorittlaget spiller kamp i Champions League, eller er inne på casino-topplisten.com ved jevne mellomrom. Problemet er å få alle disse guttene og mennene, som er så fryktelige glade i fotball, til å også ta en tur ut og spille litt.

Når man er glad i fotball er det utrolig viktig å finne den riktige balansen ved å spille virtuelt, og å spille i det virkelige livet. Fysisk aktivitet er viktig i alle aldre, og fysisk inaktivitet er et stort problem blant mange som bare sitter inne foran en skjerm for å spille spill.

Football ExcitementFotballglede er en av de største gledene mange har, og årsakene til at man ikke går ut for å spille selv kan være mange og komplekse. Kanskje man er skadet? Kanskje man ikke føler seg hjemme i det sosiale rommet en fotballklubb er? Kanskje man ikke føler seg god nok? Kanskje man har blitt for gammel? Ja, det er mange potensielle grunner for at man har lagt fotballskoene på hylla, eller aldri egentlig plukket de opp.

Svaret er overraskende enkelt. Løkkafotball. Den gode gamle måten å spille fotball på hvor alle kan være med uavhengig av alder, sosial tilknytning eller ferdigheter. Når man spiller løkkafotball handler det jo ikke om å vinne, men om å være med, og om å ha det gøy.

Og det skal ikke så mye til, etter en halvtime med løkkafotball kan man gjerne gå inn igjen for spille fotball på nett. Men hvem vet, kanskje det var så morsomt at man velger å bli på banen litt til? Uansett, husk på at balanse er viktig.